Doporučovaný od 1 900,00 Kč
V nákupním seznamu od
Vytvořte nový nákupní seznam

Verde Mate

( Množství produktů: 143 )

Verde Mate je jedním z největších hitů našeho internetového obchodu. Jedná se o zelenou yerbu maté z Brazílie. Pochází ze státu Paraná, kde roste jak planě, tak se také pěstuje.

Její pěstování je velmi odlišné od yerby maté z Paraguaye nebo Argentiny - listy se nesuší kouřem z ohniště, ale pouze proudem horkého vzduchu. Díky tomuto postupu si listy cesmíny zachovávají zelenou barvu a intenzivní rostlinné aroma. Navíc je nálev z takto připravené směsi chuťově jemnější. Jemnější chuť však neznamená ztrátu síly yerby - je chuťově výrazná a vysoce povzbuzující.

Právě jemná chuť a vysoký stimulační potenciál jsou dvě z vlastností, díky nimž je yerba Verde Maté mezi mateisty tak oblíbená. Výborně se také kombinuje s dalšími ingrediencemi, a proto v sortimentu značky nechybí bylinné a ovocné směsi. Pokud jste příznivci klasické yerby maté bez přídavných látek, zvolte Verde Mate Green Despalada - jedná se o dryák tvořený pouze listy cesmíny paraguayské. Má poměrně intenzivní chuť. Je v ní cítit nádech sladkosti charakteristický pro zelenou směs sušenou bez použití kouře.

Nicméně pokud dáváte přednost mírně sladkým nebo tropickým směsím, řada Verde Mate má i pro Vás něco, co vám jistě bude chutnat. Vybírat můžete z více než desítky směsí, jako jsou Verde Mate Frutos del Bosque, tj. s lesním ovocem, Frutos Tropicales s tropickým ovocem, Limon s citronem, Naranja Tropico s pomerančem, jahodová Fresa a mnoho dalších! K dispozici je také povzbuzující yerba maté s přídavkem guarany, tedy Verde Mate Energia Guarana, a Verde Mate Mas IQ zlepšující koncentraci, určená těm, kteří pracují spíš hlavou než rukama. V nabídce najdete také směs pro přípravu yerby maté za studena - Terere.

Náš obchod má velmi širokou nabídku zboží značky Verde Mate Green. Ať už dáváte přednost klasické yerbě maté nebo ovocným směsím, v našem obchodě najdete svou vysněnou příchuť! Užijte si nakupování na www.MateMundo.cz!

pixel